real-news.tv
Bebe Rexha flet për operacionet plastike
Këngëtarja me famë ndëkombëtare Bebe Rexha i ka mundësuar së fundmi të gjithë fansave të kenë mundësi që ti bëjnë pyetje rreth jetës së saj. Duke qenë dhe shumë aktive në rrjetet sociale Bebe ka zbuluar pyetjet dhe përgjigjet e fansave. Në fakt Bebe Rexha është komentuar shpesh për format e sa