real-news.tv
BE njofton : Nuk do të ketë çelje të negociatave
Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk ka zhvilluar një konferencë të përbashkët me presidentin maqedonas, Stevo Pendarovski në Bruksel. Ai ka thënë se Bashkimi Evropian duhet të nisë bisedimet për anëtarësim me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, mirëpo ka paralajmëruar se nuk do të ketë v