real-news.tv
"Basha po dëmton qëllimisht PD, e ka dërguar Soros"
Fakti që protesta e djeshme u filloi në orën 18:00 në mbrëmje dhe jo paraditë sicc është bërë herët e tjera, sipas Avokat Altin Goxhaj ka një sekret. Në një intervistë të dhënë në Faxneës Goxhaj tha ai orar është lënë për të prishur imazhin e PD-së në botë pasi sipas tij Basha është i deleguari i