real-news.tv
Australia pushtohet nga zjarret
Autoritetet Australiane thonë se zjarret e shumta po kërcënojnë shtetin e Uellsit të Ri Jugor (NSW). Autoritetet australiane po përballen me vatra zjarri të rrezikshme që po djegin mbi 570 mijë hektarë tokë. Zjarret e përhapura nga pyjet dhe shkurret kanë shkrumbuar disa shtëpi, kanë bllokuar