real-news.tv
'Ata më qëllonin, më detyruan të flas arabisht', zbardhet dëshmia e parë e Alvinit
Janë zbardhur ditën e sotme fjalët e para të vogëlushit Alvin Berisha, i cili u takua sot me babanë e tij dhe dy motrat. Sapo kla shkelur në tokën italiane, 11-vjeçari ka treguar se xhihadistët e qëllonin pasi po e bënin gati për të qenë ushtar. “Ata më mësonin të bëja luftë. Gjithmonë më qëll