real-news.tv
Aston Martin rivalizon Ferrarin dhe Mercedes
Aston Martin, është në punë e sipër për të lançuar hiper-makinë Valkyrie, që pretendon se e ka shpejtësinë më të madhe të një motori që nuk është turbocharger. Thuhet se kompania është duke u përgatitur edhe për një Ultimate Valkyrie, që pritet të jetë legale për rrugë. Hiper-makina e