real-news.tv
Arsyeja pse vjellim pas një 'shfrenimi' nën shoqërinë e alkoolit...
Pas një nate të gjatë konsumimi alkooli pjesa më e madhe prej nesh “mbeten me kokën” në tualet. Pse ndodh kjo? Sipas universitetit të Teksasit në Dallas e vjella ndodh sepse alkooli është në të vërtetë një irritues gastrik dhe alteron stomakun. Në fakt konsumimi i tepërt i alkoolit provokon