real-news.tv
Arsenal armësh në banesën e braktisur në Velipojë
Në vijim të kontrolleve të policisë së Shkodrës për kapjen e personave që qëlluan me armë zjarri në Velipojë, policia ka zbuluar armë dhe municione luftarake në një banesë të braktisur. "Gjatë operacionit Policia ka ushtruar kontrolle në disa banesa, ku gjatë kontrolleve është marrë informacion