real-news.tv
Arratisje spektakolare e shqiptarëve në Greqi
Dy shqiptarë të cilët po vuanin dënimin në burgun Kassandra në Halkidiki të Greqisë janë arratisur nga qelitë. Ngjarja ka ndodhur 48 orë më parë, dhe kjo është një tjetër arratisje spektakolare e shqiptarëve nga burgjet greke. Mungesa e shqiptarëve është konstatuar në mëngjes, kur nuk janë paraqi