real-news.tv
Arkëtarja i vodhi pensionet, të moshuarit sorollaten dhe gjejnë belanë në...
Çifti Mujo nga fshati Pirg i Korçës marrin rrugën nga Kanadaja për pensionin që u ka përvetësuar arkëtarja e postës në vitin 2016. Pas tre vitesh sorollatje dhe pritjesh, me interesimin e Fiks Fare, drejtori i ri i postës urdhëron kryerjen e pagesës për pensionistët. Kostaqe Mujo iu drejtua Fiks