real-news.tv
Anulimi i zgjedhjeve nga Meta, reagon PD
Pasi Meta firmosi dekretin për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit, ka ardhur reagimi i Partisë Demokratike lidhur me këtë vendim. Nga selia blu, Ervin Salianji thotë se shfuqizimi i dekretit dhe marrja e përgjegjësisë nga Presidenti i heq alibinë e respektimit të ligjit Ramës, ku pas shfuqizim