real-news.tv
“Amerikanët kundër taksës, gjermanët pro saj”
Brenda tri ditëve Kosovën e kanë vizituar dy delegacione me përfaqësues të lartë politikë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe nga Gjermania Të shtunën e kaluar për vizitë në Prishtinë ka qëndruar ndihmëssekretari i Departamentit Amerikan të Shtetit, David Hale, i cili mes tjerash ka kërku