real-news.tv
Akuza për falsifikim ndaj Lulzim Basha, thyen heshtjen Partia Demokratike
Ka ardhur reagimi i Partisë Demokratike në lidhje me akuzat për falsifikim dokumentesh nga Lulzim Basha. Në deklaratë thuhet se kjo akuzë u sajua nga Edi Rama për të zhurmuar skandalet korruptive të Qeverisë së tij dhe lidhjet me krimin e organizuar. DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE: Sot pro