real-news.tv
A mund të lyejmë flokët në shtatzëni?
Faktet e limituara që kemi tregojnë se sipas të gjitha gjasave, ngjyrosja e flokëve gjatë shtatëzanisë është e padëmshme. Organizata e Servisit Informativ të Teratologjisë – O.S.I.T. (Teratologjia është shkencë e cila studion deformimet dhe anomalitë në organizmin e njeriut) e cila na jep informata