real-news.tv
5 filozofitë e Steve Jobs për suksesin
Steve Jobs ka qenë një njeri i cili më shumë dominonte dhe shumë pak herë zmbrapsej por ai asnjëherë nuk harronte këto 5 filozofi për suksesin të cilat e shoqëruan atë deri në fund. Idetë pa vepra nuk janë ide, janë pendesë Kështu u shpreh Steve Jobs në një konferencë ku u prezantua kompjut