real-news.tv
400 masakrat në Kosovë/Thaçi: Nuk u dënua askush edhe pas 20 vitesh
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se edhe pas 20 viteve, mbetët brengë për institucionet, që nga 400 masakra që janë bërë në Kosovë, nuk është dënuar ende askush. Në 20 vjetorin e përkujtimit të masakrave në fshatrat Qyshk, Pavlan, Zahaq dhe Llabjan, kreu i shtetit tha se mosdënimi i autorëv