real-news.tv
13-vjeçarja që mahniti Francën, sot koncert në Kosovë
Me datë 30 korrik, nga orës 20:00 në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë mbahet mbrëmje artistike dhe koncerti i këngëtares së talentuar Erza Muqolli. Erza Muqolli është emri premtues shqiptar që ka mahnitur Francën me zërin e saj të mrekullueshëm. Ajo para pak javësh ka lansua