rapitfulshqip.com
E habitshme, Stresi shan publikisht McKreshen - Rapitful Shqip
Këngëtari nga Shqipëria së fundmi ka zbuluar shumë gjëra të reja. Në bazë të pyetjeve të fansave që i kanë parashtruar në Instagram, Stresi tregon se me shumë nga këngëtarët shqiptarë nuk ka raporte të mira. I pyetur se pse nuk pajtohet me Mc Kreshën dhe të bëjë duet me të, Stresi befason me përgjigjen…