rapitfulshqip.com
Qeveria ndan mijëra euro për shënimin e 10-vjetori të Pavarësisë - Rapitful Shqip
Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës. Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se për ngjarjet që kanë kosto duhet të planifikohen më herët. “Me qëllim që të na lehtësojnë punën është mirë…