rapitfulshqip.com
Daçiq dhe Brathu flasin për aktivitetet e misionit të OSBE-së në Kosovë - Rapitful Shqip
Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq u takua sot me Shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë ambasadorin Jan Brathu, me të cilin diskutoi mbi këtë mision. Gjatë takimit siç bën të ditur MPJ-ja serbe, të dyja palët diskutuan rëndësinë e misionit si dhe nevojën për një monitorim të vazhdueshëm dhe sistematik…