rabotnik.com.mk
2,300 работни места ќе затвори тутнскиот гигант „Бритиш американ тобако“
Бритиш американ тобако (БАТ) ги објави плановите за затворање на 2,300 работни места до 2020 година поради пренасочување кон не-никотински продукти, еден ден по изјавата на Доналд Трамп рекол дека