rabotnik.com.mk
Мизрахи: Ќе направам се што е во моја моќ за вработените во социјалните центри добијат подобри услови за работа
Министерката за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи денеска беше на работна посета во Центрите за социјална работа во Тетово и Гостивар и оствари средба со директорите на социјалните центри,