rabotnik.com.mk
Маркетинг работниците во Хонгконг денеска штрајкуваа
Неколку стотици луѓе кој работат во маркетинг секторот во Хонконг велат дека ќе штрајкуваат оваа недела за да ги поддржат анти - владините протести во полу - автономната кинеска територија.