rabotnik.com.mk
КСС одржа средба со заменик министерката за информатичко општество и администрација
Невенка Стаменковска Стојковски, заменик министерката за информатичко општестсво и администрација во техничката Влада на РМ, одржа состанок со претставници на КСС. Во нејзиниот пост на фејсбук профил заменик министерката го