pasqyrimi.com
Nik Gjeloshaj çmend mediat serbe dhe malazeze
Kryetari i Alternativës Shqiptare në Mal të Zi Nik Gjeloshaj, këtyre ditëve po çmend mediat malazeze dhe ato serbe lidhur me deklaratën që ai bëri për përdorimin e flamurit shqiptar në Mal të Zi. K…