pasqyrimi.com
Masivizohet protesta e studentëve në Universitetet e rretheve
Protesta studentore është bërë shumë masive në Tiranë, ku studentët kanë bllokuar Rrugën e Durrësit dhe po protestojnë përpara Ministrisë së Arsimit. Jo vetëm në Tiranë, por dhe në rrethe, studentë…