pasqyrimi.com
Lezhë/ Rrëshkasin masivët e gurëve, bien në oborret e shtëpive
Fshati Torovicë i Lezhës vazhdon të përballet me problemin e rrëshqitjes së masiveve gurorë të cilët po rrezikojnë jetën e banorëve dhe prishjen e shtëpive. Dy masive gurësh kanë rënë në oborrin e …