pasqyrimi.com
Harta/ Ja qarqet që rrezikojnë përmbytjen
Shumica e qarqeve në vend do ndikohen nga reshjet e shiut. IGJEUM bën me dije se dy qarqet që rrezikojnë nga përmbytja janë Qarku Vlorë dhe Qarku Gjirokastër. Reshjet Sot, priten reshje intensive, …