pasqyrimi.com
Kur Amerika u bë fuqi globale, nga izolacionoizmi në internaciolizëm
Prof. Dr. Fatos Tarifa Kjo ese nga sociologu dhe diplomati i njohur Fatos Tarifa botohet në kuadër të 100-vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore. Pjesa e parë Qysh nga themelimi i Repub…