pasqyrimi.com
Rrënjët Shqiptare në Greqi/ Janë 696 fshatra ku flitet shqi
Projekti Europian i vitit 1987 me studiues nga shumica e vendeve anëtare për të faktuar përmes gjuhës, praninë e shqiptarëve në shtetin helen. Janë 696 fshatra në Greqi, të cilat kanë qenë dhe janë…