panginyongan.wordpress.com
Gawing apa pereng ?
Suwe ra diupdate kiye blog jyan, nggo lumayanan pineling karo beabasne dhewek, nyong kemutan …lhah.. apa ya.. basa banyumase “kata”.. lhah keprimen kiye, arep nulis malah bingung …