neuroedusa.com
Shoqëria, politika dhe çrregullime të trurit në një kontent historik.
Nga Dr. Fatjona R. Lubonja Ed.D Duke u bazuar në studimet e neuroshkences sëmundjet mendore janë çrregullime të trurit, pra kanë një bazë biologjike (Griesinger W. 1861; Menninger K, et al, …