neuroedusa.com
Rrugëtimi i një puthje. Truri dhe misteri i një puthje.
Nga Dr. Fatjona R. Lubonja Ed.D “Një puthje” është përshkruar në mënyrën më romantike nga regjizori i shquar Italian, Giuseppe Tornatore ne filmin e tij Cinema Paradiso (1988, It./Fr.). Ashtu si pu…