neuroedusa.com
Përse mbajmë mend disa gjëra dhe jo disa të tjera? Ç’far ndodh me trurin?
Nga Dr. Fatjona R. Lubonja Përse mbajmë mend disa gjëra dhe jo disa të tjera? Kujtesa për trurin është çelësi për te mbijetuar. Nga momenti i zhvillimit të trurit ne ndërtojme memorje në mënyrë që …