mohyiyi.wordpress.com
Sono
Eling eling mun di tajug Kade ah panto molongo Peuting peuting ge dijugjug Da teu kuat ku kasono. Nu di handap kudu tanggah Ngadeukeutan meh katara Hate leah hate bungah Neuteup nyaah nu keur…