mohyiyi.wordpress.com
Milad #73
Janur mah pucuk kalapa, Lain jimat tong dibabawa. Kahatur du’a kanggo pun Bapa, Mugia sehat berkah yuswa. Hampang mah lengkahna kuda, Nu cirekem euweuh tanaga. Hoyong tepang sono kacida. Mung…