luginalajm.com
Zgjedhjet në Medvegjë: Dalja e qytetarëve deri tani rreth 17%, nuk vërehet ndonjë organizim nga Kosova
Në Komunën e Medvegjës, sot janë duke u zhvilluar zgjedhjet lokale. Qytetarët medvegjas, do të kenë të drejtën t’i zgjedhin 25 asambleistët e rinj, të cilët do të zgjedhin strukturat qeverisëse lokale. Siç merrë vesh LuginaLajm, të gjithë vendvotimet janë hapur me kohë dhe aktualisht procesi i votimit është duke shkuar mirë. Deri më tani, […]