luginalajm.com
Vajza me mbulesë nga Maqedonia flet 8 gjuhë, ligjëron në Universitetin e Bazelit
Arlinda Amiti ka lënë gjurmë në Zvicër me suksete në fushën e dijes. Edhe pse është shumë e re në moshë, ajo zotëron 8 gjuhë të huaja dhe është ligjeruese në universitetin e Bazelit. Intervistën (e përkthyer nga gjuha gjermane) e ka realizuar gazetarja Gjermane Katja Remane, Arlinda Amiti (28) është koordinatore e programit të […]