luginalajm.com
Tuzi vishet kuq e zi, shqiptarët presin fitore absolute në Tuz
Nga e diela, Komuna e Tuzit në Mal të Zi do të qeveriset nga shqiptarët. Kështu ka thënë Nikollë Camaj, udhëheqës i koalicionit “Forumi Shqiptar” që garon në zgjedhje dhe pret ta dalë fitues. “Të dielën, më 3 mars, pritet të fillojë pranvera në Tuz. Sot, mbas konventës qendrore që mbajti koalicioni, u pa se […]