luginalajm.com
Serbia kërkon përfshirjen e Rusisë dhe Kinës në dialogun me Kosovën
Zyrtarë të lartë të Kosovës e kanë kërkuar disa herë përfshirjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në dialogun me Serbinë. Në shtetin serb e kërkojnë përfshirjen edhe të Kinës dh Rusisë në bisedime, nëse aty hyn SHBA’ja. Zëvendëskryeministri serb, Nebojsha Stefanoviq, në një intervistë dhënë për mediumin serb “Novosti”, ka thënë se nëse SHBA-të […]