luginalajm.com
Ragmi Mustafa për “Danas”-in serb: Çështja e Luginës së Preshevës të zgjidhet në kontekstin e bisedimeve Kosovë –Serbi
Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, Ragmi Mustafa, mendon se zgjidhja më e mirë për shqiptarët në Luginën e Preshevës dhe paqen në Ballkan është të përfshihet në temën e bisedimeve Kosovë-Serbi, transmeton Gazeta Metro. Gazeta serbe Danas bëri një intervistë me Kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, Ragmi […]