luginalajm.com
PVD: “Me Misa Vacicin dhe ‘desnicën’ nuk ka unitet”
Nëpërmjet një shkrimi në facebook, Partia për Veprim Demokratik, ka reaguar ndaj thirrjes së fundit të Demo Berishës që shumica e re qeverisë në Medvegjë të formohet ndërmjet “Srpska Desnicës” dhe koalicionit APN-PD, të udhëhequr nga Marco Saljihu. “Me Misa Vacicin dhe ‘desnicën’ nuk ka unitet” – ka vlerësuar PVD. “Një figurë kontraverse siç është […]