luginalajm.com
Përfundon asfaltimi i rrugës në afërsi të Xhamisë së mesme në Tërnoc, kryeshefi Ramadani inspekton punimet
Sot ka përfunduar asfaltimi i rrugës në afërsi të Xhamisë së mesme të fshatit Tërnoc më gjatësi prej 200 metrave. Ky projekt infrastrukturor është financuar nga Komuna e Bujanocit, nëpërmjet departamentit për zhvillim dhe investime, ndërsa vlerë e projektit është 2 milionë dinarë. Zhvillimin e punimeve nga afër e ka inspektuar kryeshefi për Zhvillim dhe […]