luginalajm.com
“Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë MPB-në dhe Ministrinë e Drejtësisë”
Themeluesi i PEK-ut, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se VV nuk mund të ndryshojë asgjë nëse nuk i drejton ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë. “Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka. “Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë Minsitrinë e Punëve të Brendshme […]