luginalajm.com
Me lule, ëmbëlsira dhe fotografi, kryetari Shaip Kamberi uron “8 marsin” punëtorëve të administratës komunale të Bujanocit (FOTO)
Në nder të “8 marsit – Ditës së Gruas”, kryetari Shaip Kamberi edhe ketë vit, ka zgjedh një formë tjetër, që t’i uroj punëtoret e administratës komunale të Bujanocit, “Ditën e gruas”, njëherit t’i kushtoj vëmendje të veçantë atyre. Që në mëngjes, kryetari Shaip Kamberi ka ftuar në kabinetin e tij të gjitha punëtoret femra […]