luginalajm.com
Kryetarit Ragmi Mustafa nuk i trembet syri nga akuzat e Beogradit: “Nuk i nënshtrohemi presioneve, shantazheve dhe kërcënimeve – jemi të gatshëm për bashkëpunim ndërinstitucional”
Pas akuzave të një ditë më parë të ministrit, Branko Ruzhiq, se kryetari i Këshillit Komvëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, po keqëpërdor institucionin për deklerata politike, i menjëhershëm ka qenë reagimi i i kryetarit të KKSH-së, ku ka thënë se: “jemi të gatshëm për bashkëpunim ndërinstitucional, por nuk i nënshtrohemi presioneve, shantazheve dhe kërcënimeve.” Këto […]