luginalajm.com
Kryetari Shaip Kamberi bashkë me përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës po qëndrojnë për vizitë dy ditore në Novi Pazar – takojnë edhe shqiptarë plisëbardhë nga Tutini (FOTO)
Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi bashkë me koordinatorin për kulturë pranë Qeverisë së Kosovës, Rexhep Hoti, dhe analistin Kosovar, Nexhmedin Spahiu, po qëndrojnë për vizitëdy ditore në Novi Pazar. Gjatë vizitës që po e zhvillojnë në Sanxhak, dje dhe sot, përfaqësuesit institucional të Bujanocit dhe të Republikës së Kosovës, kanë zhvilluar një sërë […]