luginalajm.com
Kryetari i PVD-së Shaip Kamberi vlerëson lartë referendumin e 1 dhe 2 marsit të vitit 92’: “Për herë të parë shqiptarët e këtij rajoni patën mundësinë për t’a shprehur vullnetin e tyre politik”
Në vigjilie të 27-të vjetorit të mbajtjes së referendumit mbi autonominë territoriale me të drejtë bashkangjitje me Kosovën, kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Shaip Kamberi, ka lëshuar një deklaratë për opinion, ku vlerëson lartë ngjarjen politike të shqiptarëve të Luginës së Preshevës, 27-të vjet më parë. Në deklaratën e Kamberit, thuhet: “Rëndësia Kryete veçantë […]