luginalajm.com
KF “Tërnoci” udhëtoi drejt Turqisë ku do të marrë pjesë në turneun ndërkombëtar “Armutlu Cup 2019”
Nëpërmjet një postimi në facebook, Klubi Futbollistik, “Tërnoci”, gjatë ditës së sotme ka udhëtuar drejt Turqisë, ku do të marrë pjesë në turneun ndërkombëtar “Armutlu Cup 2019”. “Nxënësit e shkollës së futbollit grupmoshat U13 dhe U15,sot udhëtuan për në Bursa të Turqisë,me ç’rast do të marrin pjesë në turneun ndërkombtar “Armutlu Cup 2019” që do […]