luginalajm.com
Kamberi: Serbia po ua mohon shqiptarëve të drejtat kushtetuese!
Lugina e Preshevës vazhdon të mbetet e anashkaluar nga politika në Kosovë dhe Shqipëri. Deputeti shqiptar i Luginës së Preshevës në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, në një intervistë për Gazetën Tribuna, deklaroi se shqiptarët në Luginë të Preshevës nuk gëzojnë as të drejtat minimale që i ofron Serbia se lëre më ato që i […]